Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin helt elektrisk

Aldrig før har vi været så meget i stødet

Tommy Rønn
27/10-2009 kl. 21:00

I forbindelse med klimatopmødet i december, skal Danmark også være vært for det første ægte øko-racerløb. MagaCin.dk har naturligvis været på pletten for at teste maskinerne som indgår i et sådan race.

Elmaskinerne, både motard og enduromodellen, er opbygget med en motor der yder ca. 13 hk og brillierer med et moment på godt 30 Nm, Momentet er det imponerende, da en elmotor yder maksimalt allerede fra 0 omdrejninger, hvilket giver imponerende accelerationer.

Enduro maskinen er klart den sjoveste. Nuvel, det var også kun enduromaskinen vi prøvede på rette underlag. En tur på gokart banen med motard modellen ville måske give et andet resultat.

Igennem græs og mudder kører el-crosseren skrå som en ægte, og er faktisk langt lettere at køre. Med en en-cylindret forbrændingsmotor er der konstant risiko for at motoren staller, hvis ikke kobling trækkes inden sving. Dette problem er ikke eksisterende på eco-racerne.

Vægten er intet problem. Eco racerne vejer eksakt som de store forbrændings-c

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder