Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lyn og torden

Vores Aprilia RS125 er nu trimmet og fit

Tommy Rønn
19/09-2009 kl. 10:12

Og den er hurtig, rigtig hurtig. Efter alt er kommet til at virke er der ingen tvivl om denne er noget nær det hurtigste på småvejene, hvis ikke den hurtigste.

Køb en Aprilia RS 125 her.

Vores forste forsøg med 154 cc kit fra Polini fejlede, men det er ikke Polini-kittets skyld. En stram tidsplan efterlod os med for lidt tid til tilkøringen. En totakter skal helst, køres med fed blanding under tilkøring, altså gerne sejtrække. Det fik den ikke tid til. Den fik kun 1 km asfalt til tilkøring, hvorefter den fik fuld gas.

Vi vidste at et sådan projekt kunne ende galt, men vi tog chancen. Vi havde ellers brugt alle kneb for at få det til at lykkedes. Stempel og cylinder smurt i olie, ekstra olie i benzintank, cylinderkanter afrundede. Men det var altså ikke nok.

Heldet er normalt med de tossede, og det var det også denne gang. Kun stempelringe og stempel tog skade, så fejlen kostede kun få kr. at udbedre. Desværre viser det sig at Polini kittet, grundet de flere kubik, stjæler topomdrejnin

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder