Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lille tourer fra BMW

BMW F800GT åbner touringfesten i BMW mellemklassen

Tommy Rønn
12/06-2013 kl. 23:00

MagaCin har kørt den nye lille tourer fra BMW i området omkring Almeria i Sydøstspanien. Vi fik kun 3-4 timer i sadlen på den lille BMW tourer, så dette er kun en prøvekørsel, og ikke en regulær test.

Trods de få timer i F800GT sadlen, har vi fået en god ide om fortræffeligheder, og uheldigheder i F800GT. Denne lille BMW tourer overrasker både positiv og negativ, men overordnet opfører den sig eksakt som F800S.

Det er ikke de store ændringer der findes på F800GT, når der sammenlignes med F800S. Bagaggebæren og sidetaskerne er de mest åbenlyse tilføjelser. Alligevel opfører GT versionen sig meget anderledes sammenlignes med S versionen, når maskinerne køres.

Desværre vibrerer GT versionen meget i både fodhvilere, sæde og styr. Ikke optimalt på en maskine bygget til touring. Styrvibrationerne kan let fjernes med tungere styrender. Mere vanskeligt er det at fjerne vibrationer fra sæde og fodhvilere. Ærgerligt med den slags vibrationer i en tourer, og underligt da BMW normalt bygger vibra

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder