Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Langtidstest af Arai X4-Tour

Arai X4-Tour testet i to år og 20.000 kilometer

Nicolaus Johansen
11/02-2020 kl. 05:22

At designe en god adventurehjelm er ikke nogen nem opgave. Hjelmen være både stærk og let, være godt ventileret, men også så lydløs som muligt. Den skal levere varen på motorvejen, på skovsporet og alt derimellem.

Arais bud i denne kategori hedder Tour-X4, og undertegnede investerede i sådan en krabat for lidt over to år siden. Jeg har siden da kørt cirka 20.000 km med hjelmen, så hvad der følger, er en langtidstest af min helt egen hjelm. 

Tour-X4 fås i en lang række af farver

Fakta om hjelmen


Arai Tour-X4 fås i størrelserne XS – XXL og yderskallen produceres i tre forskellige dimensioner, så du er sikker på at få en hjelm, der ikke virker for stor på dit hoved. Klistermærket der deklarerer hjelmens vægt, melder 1620 gram +/- 50 gr. Jeg smed hjelmen på køkkenvægten derhjemme og den viste 1650 gram, så producenten holder hvad der loves. Skallen er i øvrigt produceret i hvad Arai kalder for Complex Fibre Laminate, og som navnet antyder, består konstruktionen af adskillige lag a

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder