Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kongen på doping

Flertallet vil mene at B-King er rigelig vild nok når den pakkes ud af kassen, alligevel har DOT Engeneering leget med en, og det er der kommet et ustyrlig eksempel ud af

Tommy Rønn
04/10-2008 kl. 18:53

B-King har siden introduktionen haft en stor plads i undertegnedes hjerte. Fornuftige køreegenskaber samlet med en motor det konstant disker op med rigelige ressourcer Netop derfor var forundringen stor da Suzuki og DOT viste dette nye vidunder frem. Det er jo ikke motorkraft B-King kunderne har manglet.

Forskellen fra en standard maskine til denne nærmest groteske raket, er et sæt Yoshimura udstødninger, et andet luftfilter og timevis af trylleri på et rullefelt, med dertil optimering af elektronikken. For at gøre dette muligt er en powercommander monteret, så indsprøjtningssystemet kan trimmes til eksakt perfektion.

Straks første meter trilles på DOT B-King mærkes forskellen. Denne maskine reagerer ultra prompte på gasrullens position. Første gang gassen åbnes bliver man skræmt over den voldsomme effekt der kommer som lyn fra en klar himmel, og man lærer hurtigt, at her skal der konstant holdes ved, hvis man ikke ønsker at ligge på asfalten, mens man ser maskinen fortsætter frem

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder