Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kawasaki Ninja 300 er helt fantastisk

Ny lille Ninja står stærkt i A2 segmentet

Tommy Rønn
11/10-2013 kl. 01:00

Den tidligere 250 baby-ninja var en ganske udmærket motorcykel. En motorcykel vi tidligere har rost, men også udskældt grundet nogle få uheldigheder. Nu hedder baby-ninja 300 og de sidste 50 ccm har gjort dette til en helt anden motorcykel. Helt enkelt bedre på næsten alle punkter.

Nyheden brillierer med en langt bedre motor. Ikke kun fordi den har fået mere moment grundet den ekstra volumen, men motoren føles bare mere smidig, mere omdrejningsvillig og mere vibrationsfri. Det føles som en helt ny motor, og ikke “bare” som en opboret 250.

Stel og opførsel fra karossen er meget lig forgængeren, men bremsere og de bredere fælge samt dæk, skaber en helt ny køreoplevelse. Denne nye lille ninja kører bare pokkers godt, og den inspirerer konstant til leg. Sikker leg. Det gode ABS system redder nemlig piloten fra de værste galmandsstreger.

ABS er ekstra vigtig på den nye lille ninja. En af de få negative sider ved 300 ninja, er nemlig at den er udstyret med dårlige dæk fra fabrikken. Dækkene

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder