Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kære Ducati, jeg elsker dig

Dette er ingen test, men en regulær kærlighedshistorie

Tommy Rønn
24/04-2017 kl. 23:00

Efter mange år i testjobbet, har jeg prøvet et utal af Ducati motorcykler. På landevejene har de røde fra Panigale aldrig rigtig fanget mig. For stive og og for kompromisløse har næsten altid være konklusionen. På racerbanerne har følelsen været en anden. Disse røde racere lever 100% når de rammer den ensrettede asfalt, uden ujævnheder. Men evner til race på bane er ikke det der gør en god motorcykel i hverdagen.

Jeg har også ofte, med undren, set mange af os halvgamle tosser, komme tøffende på strømlinede røde Ducati. Tøffende helt lodret, med kilometer brede kyllinge-striber på dækkene. Jeg ved fra Ducati-udviklerne at det ikke just var sådan et liv de røde racere var tiltænkt. Disse maskiner må sode gevaldigt til, og de halvgamle tosser monteret i sædet, må bruge vanvittige summer på kiropraktor når de skal rettes ud efter køreturene.

Ducati har set lyset. Nutidens motorcyklister er for gamle til sport, men kører gerne afslappet. De yngste af tidens motorcyklister er aldeles

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder