Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kæmpe dueltest: 4 billige rejsemaskiner

Del #4: Den samlede konklusion.

Tommy Rønn
08/05-2018 kl. 13:45

Efter en fantastisk tur i sadlen på disse 250-350 ccm adventure / enduro maskiner, er tiden kommet til den samlede konklusion.

Vi har allerede konkluderet at grusmesteren er Honda CRF 250L. Den kommer duellanterne ikke op på siden af når underlaget bliver løst. Vi har også konkluderet at BMW G 310 GS er vinderen i byen når der skal pendles, hvorfor BMW er den bedste hvis motorcyklen vælges til daglig transport i de bebyggede områder. Sidst har vi også konkluderet at Kawasaki Versys X-300 er den klare vinder på langtur og rejse. Faktisk er Kawasaki gesvindt nok til at trække to personer og bagage på ferieturen.

At kåre den bedste i adventureklassens kategorier er ikke det samme som at kåre en samlet vinder. Når den bedste samlede pakke skal vælges skal alle testkategorier sammenlægges, samt den vigtige danskerfaktor, nemlig prisen, skal medregnes.

Er prisen en irrelevant størrelse løber Kawasaki Versys X-300 med den samlede sejr. Kawasaki versys X-300 træder ikke nævneværdig forkert i

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder