Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kæmpe dueltest: 4 billige rejsemaskiner

Del #3: Touring og ferie. Kan fire adventurer i denne klasse overhovedet bruges til langtur? Det korte svar er ja.

Tommy Rønn
03/05-2018 kl. 00:00

Adventuremaskiner forbinder mange med rejse og ferie. Indeholdende 25 – 40 Hk tyder ikke på de bedste rejseforudsætninger, da mange danskere ikke anser motorcykler med under 100 Hk som værende brugbare på motorvej eller store landeveje.

Netop 25 – 40 Hk er hvad disse fire tilbyder, hvorfor vi naturligvis måtte udsætte dem for motorvej med fornuftig fart. for at få svar på vores spørgsmål. Kan disse fire maskiner kan bruges til vores næste ferie?

Et er sikkert efter vores test på de store veje. Skal de fire maskiner bruges til ferieturen, bliver det ikke med raketfart, men med hastigheder op til 110-120 km/t. Forsøges med højere fart, ender det hele i manglende effekt, ustabilitet og anstrengende siddestilling. Er maskinerne dermed dumpet som feriekøretøj? På ingen måde. Flertallet kører alligevel ikke hurtigere end 110-120 km/t på ferieturen.

De kraftigste af de fire maskiner magter endda 120-130 km/t på ferieturen, og vilde Versys X-300 klarer sågar 130-140 km/t når det går sydover p

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder