Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Hyosung GT650R

Koreanske Hyosung GT650R - pæn og meget for pengene

Klaes Asaa
23/10-2016 kl. 17:14

Produktionen af GT650R er på motorsiden motor der på mange måder minder om en motor fra Suzuki, nemlig SV650 motoren. Motorcyklen er Hyosungs egen produktion. Det er en lidt anden motor Hyosung får ud af det, ihvertfald på lydsiden. Der er identisk output så grunlæggende er der flere ligheder end uligheder immellem de to. 

GT650R motoren er en motor med et godt bundtræk. Det kommer afgjort også til udtryk på en Hyosung. Så snart man hopper om bord på Hyosung’en, starter op og ligger gear i boksen. Mærker man sportsmaskine sidestillingen i sin pragt. Godt ind over tanken og nakken bagover, så er vi klar til at slippe koblingen. Rimelig accellerationsevne, det er ikke nogen raket, den er på det jævne. Benzinøkonomien var under vores test godt 16km pr. liter.

Kørestillingen går rigtig fint når der går lidt friskt. Når der derimod køres by og kø bliver man ret hurtig træt i armene. Hyosung er konstrueret som en sportsmaskine. Det kan der jo gøres noget ved. Til alle sportsmaksiner f

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder