Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Genialt tilbehør til de hurtigt rejsende

Sportslige maskiner kan også transportere baggage og passager

Tommy Rønn
05/08-2013 kl. 10:30

Da konens Kawasaki Ninja 250 skulle udsættes for sommerferie, med tilhørende baggage og den 8 årige datter som bagsædepassager, kom baggagekapaciteten på en prøve. Motorcyklen var i forvejen udstyret med en 45 liter topboks, samt i pressede situationer, en 20 liter tanktaske.

Med en samlet baggagekapacitet på 65 liter, er det ikke svært at regne ud, at kun en lille del af den ønskede baggemængde kunne komme med på sommerens telttur. Telte, soveposer, liggeunderlag og kogegrej, fylder meget.

Heldigvis blev situationen reddet af Bags Connection tasker, kaldet Blaze H, fra SW Motech. Tidligere har diverse slå-over tasker været brugt på kortere ture, men alle med et tvivlsomt resultat. Tasker der hænger løst og slasker i vinden, som ydermere lader alt regnvand slippe ind, er ikke det der gør sommerferie på motorcykel til en skøn uforglemmelig oplevelse.

Blaze H er utroligt lette at montere. To skruer i hver fodhvilerkonsol, holder beslaget til de tilhørende stænger, der får taskerne til a

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder