Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Genial, men pebret

Yamaha XJ6F Diversion er nybegyndernes ven

Tommy Rønn
21/04-2010 kl. 15:00

Det er ikke alverden der er ændret, fra den normale Diversion, til den nye F model. Maskinen er i F versionen fuldt indpakket, mens normaludgaven nøjes med halvkåbe. Det er alt i forskel mellem de to, men det gør intet for Diversion er, uanset udgave, det flertallet vil kalde et sikkert valg.

Et sikkert valg fordi Diversion er pokkers letkørt og aldrig skræmmer, samt at den er udstyret med nyeste ABS. Siddestillingen med et smalt sæde, en oprejst kørestilling og en moderrat højde der planter fødderne solidt på jorden, gør denne til et oplagt begyndervalg. ABS bremserne sikrer at begynderen ikke taber maskinen i farlige situationer. Ja ABS hjælper også de erfarne når panikken rammer. Og endelig ser vi en motorcykel hvor udsynet i spejlene er godt.

Diversion-motoren kan der skrives meget om, men det er ikke nødvendigt. Det kan også gøres kort for den er pokkers god, basta. Den trækker jævnt fra 2.000 omdrejninger og gør det altid uden vibrationer. Alligevel er den stærk nok til feriet

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder