Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Farvel kørekort

KTM 690 SMC er vidunderlig, men roden til alt ondt

Tommy Rønn
21/09-2009 kl. 01:00

Endelig skal vi tilbagelevere supermotarden fra KTM. Jo mere man kører på den, jo mere dus med modellen bliver man og der er farligt med 690 SMC. Den maskine kan lave alle tænkelige julenumre, og man bliver mere og mere modig. Maskinen har ingen begrænsninger.

Ethjulskørsel er nærmest normen på denne maskine. En norm som de uniformerede fra etaten ikke finder imponerende. Faktisk koster det kørekortet hvis den slags operationer observeres på offentlig vej. Vi er heldige at have adgang til asfalt på lukkede områder, ellers er vi overbeviste om at vores kørekort ville være væk som dug for solen.

690 har en fantastisk motor. 63 hk yder den store enstamper, men det er også rigeligt til den lette maskine. Med en vægt på kun 139,5 kg betyder det et imponerende vægt/kraft forhold. Det er klart at sådanne tal resulterer i imponerende præstationer. SMC er lynende hurtig til at accelerere, men passer man ikke på foregår det på et hjul.

Vibrationer er der ikke mange af. Det er flot at KTM har ku

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder