Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En regulær yndling

Stargazer fra IXS er trygheden der konstant returneres til

Tommy Rønn
09/01-2012 kl. 14:00

Som testkører og skribent bliver man daglig beriget med nyt udstyr der skal testes og afprøves. Alligevel er der et par sikre havne der altid returneres til. En af disse sikre havne er IXS Stargazer .

Da vi første gang fik IXS Stargazer til test, det var medio 2010, blev vi hurtig klar over at dette var et topprodukt. Handsken blev brugt daglig, og racerbaneturene foregik altid iført IXS Stargazer . En tur på racerbanen er et barskt projekt for en handske, da håndarbejdet er stort når der køres hurtigt og aktivt.

Efter ca. 12 mdr. fik vi endelig slidt hul i IXS Stargazer. Ikke i syningerne som ved andre handsker, men midt i læderet. Vores testhandske var helt enkelt totalt slidt op. Den havde altså klaret alle vores opgaver uden at give op før læderet var slidt igennem. Imponerende.

IXS Stargazer er lavet i lækkert blødt læder, hvilket betyder den skal købes lille, da kvalitetslæder strækkes meget ved brug. Vores første handske var også vel stor mod slutningen af testen, hvilket kunne

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder