Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En motor i verdensklasse

Kawasaki Versys 1000 fortjener langt større salg i Danmark

Tommy Rønn
07/01-2016 kl. 17:00

I en tid hvor de oprejste rejsemaskiner stjæler næsten hele markedet, kan det undre ikke flere får øjnene op for denne fantastiske Kawasaki. Motoren er noget af det bedste der findes på moderne motorcykler, plads og siddestilling er overdådig, samt køreegenskaberne er i absolut topklasse.

Da vi fik udleveret Kawasaki Versys 1000, var vi fyldt med ekstra meget spænding og begejstring. Dette skyldes at vi deltog på pressepræsentationen af den tidligere udgave på Tenerife, hvor vi i sjælden grad blev imponeret over denne tohjulede køremaskine. Versys 1000 i ny udgave havde derfor alle muligheder for at sætte nye standarder, og vi kan godt røbe at den nye model lever op til alle vores forventninger.

Fantastisk gammel moderne motor

Motoren på 1043 ccm er en sand perle, med en lang succesfuld historie bag sig. Faktisk er grundstenene i motoren helt tilbage fra 1972, nemlig fra sagnomspundne Z900. Denne motor-grundkonstruktion har fulgt Kawasaki op gennem tiden i et utal af succesfu

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere