Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Dobbeltest: Kawasaki Ninja 650 og Z650

Kawasaki Ninja 650 og Z650 afløser ER6-f og ER6-n. Kan de løfte den tunge arv? MagaCin har testet de to maskiner.

Mathias B. Høj
13/06-2017 kl. 05:05

MagaCin har dobbelttestet Kawasakis Z650 og Ninja 650, som i bund og grund er samme MC, med forskelligt indpakning. Ninjaen har kåbe og Z650 er en naked bike. De tager over efter henholdsvis ER6-n og ER6-f, der har været supersællerter på Kawasakis program i mange år.

MagaCin har tidligere testet Kawasaki Ninja 650 i Spanien, men vi vil også gerne teste under hjemlige himmelstrøg og med danske vejforhold. 

Da der er så mange ligheder de to MC'er imellem, er det nærliggende at teste dem sammen. Og da forskellene er minimale, vil det kun blive nævnt specifikt i anmeldelsen, når noget afviger mellem de to modeller (eksempelvis luftmodstand). Med andre ord: hvis intet andet er nævnt, gælder beskrivelsen for dem begge.

Køreegenskaber

Køreegenskaberne er gode. Som i Virkeligt gode! Cyklerne er lette, og virker endnu lettere under kørsel. Z650 vejer kun 187 kg., mens Ninja 650 vejer 193 kg. Lav vægt for 650CC maskiner i denne prisklasse. Kawasaki har formået, at få vægten centreret lavt og

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder