Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Denne MC kunne have vundet Årets MC

Så voldsomt inspirerende at køre, så harmonisk og med så skøn en motor skal man bare elske den. Den er helt enkelt en hjerteknuser

Tommy Rønn
08/09-2008 kl. 17:46

Desværre blev den først lanceret her i landet efter Årets MC, derfor kunne Aprilia Dorsoduro ikke deltage. Synd for den, for vi vurderer at den ville have rigtigt gode chancer for en topplacering.

Motoren er hentet direkte fra streetfighter modellen Shiver. Denne motor har så mange kræfter at den er rigelig til alle. Den kan instilles til tre forskellige temperaments så alle kan føle sig trygge og uanset omdrejningstal er der mængder af bøf i maskineriet til at komme ud af hullerne i en fart.

De tre modes i motoren hedder hhv. Sport, Touring og Rain. I sportsindstillingen er den brutal i sin væremåde. Den reagerer på det mindste vink fra gashåndtaget så den måske kan overraske en uerfaren. Heldigvis et touringprogrammet mere mildt. Dette program bygger kræfterne blidere op, men topydelsen er den samme som i sport. Skal det være rigtigt forsigtigt vælges regnindstilling. Så leverer maskinen fløjlsbløde reaktioner og maksimalydelsen er dæmpet med ca. 33%. Dette kan alle styre.

Maskin

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder