Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den venlige kriger

Yamaha FZ8 anno 2013 er gadekrigeren for mængden

Tommy Rønn
16/07-2013 kl. 11:30

Ofte forbindes streetfightere med noget vildt og utæmmet. Sådan er det ikke altid, og onde tunger vil da også kalde Yamaha FZ8 for en street-maskine, ikke for en streetfighter. FZ8 er nemlig utrolig hverdagsduelig og fornuftig.

Til 2013 er FZ8 opdateret på flere punkter. De vigtigste er affjrdring og motorstyring. Den tidligere FZ8 kunne føles let gyngende i affjedringen, og motoren drillede med et mærkbart effekthul mellem 3.000 og 5.500 omdrejninger. Både problemerne med den tidligere affjedring og den svage motorgang under 5.500 omdrejninger, har den nye model rettet op på ifølge Yamaha.

Vores første køretur fortæller det er sandt at Yamaha har ændret både motorstyring, samt affjedring. At proklamere at problemerne er elimineret, er at tage munden for fuld, men FZ8 er så absolut forbedret på begge punkter.

Den nye FZ8 er stadig let drilsk i mellemområdet. På ingen måde så udtalt som på tidligere model, men det mærkes stadig at maskinen er kvalt i mellemområdet, for at overholde de

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder