Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den nye VFR kræver vist egen test

Flere og flere anmeldelser tikker ind, men ingen er helt enige

Tommy Rønn
23/12-2009 kl. 11:15

Normalt når motorcykeljournalisterne tester nyhederne, danner der sig en rød tråd. Sådan er det ikke med den nye Honda VFR 1200. Nogen af de internationale motorcykel journalister er glade for nyheden, mens andre er uimponerede.

Vi har prøvet at danne os et indtryk ud fra anmeldelserne fra klodens absolut største, mest anerkendte og flittigst læste. Men intet hjalp det, forvirringen er stor. Det største motorcykel medie, engelske Motorcycle News, var de første med en egentlig anmeldelse. Deres testkører Phil West var ganske uimponeret. Phil West brugte overskriften: VFR er iorden, men ikke rigtig god. Phil er åbenlys ikke tilfreds med nyheden og specielt kommentaren, om at maskinen efterlader ham helt kold er hård. Den samlede MCN anmeldelse kan læses her.

Tyske Motorrad, som også er en af europas store motorcykel-medier, er mere politive. Det er faktisk kun motorlyden og en ringe tophastighed de mener bør være bedre. Det med motorlyden er vel en smagssag og det med tophastigheden på

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder