Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den nøgne sandhed

Test: Sådan er Yamaha MT09

Tommy Rønn
14/04-2014 kl. 18:00

Streetmaskinen fra Yamaha, den mange taler om, hedder MT09. En landevejskriger med 847 ccm trebenet motor, godt med bøf i maskinkælderen, fornuftig vægt, lille i dimensionerne og en motorcykelstil der lettest kan beskrives som værende en streetfighter-motard.

Køb en Yamaha MT-09 her.

Efter mange kilometer i sadlen på den nye annoncerede vildbasse fra Yamaha, har vi nu lært at leve med den nye stil, og opdaget alle de positive nye tricks Yamaha har haft i ærmet, da MT09 skulle konstrueres.

Fantastisk for nogen – Skidt for andre

Lad os straks slå fast at Yamaha MT09 ikke vil være et godt bekendtskab for alle, men kan være nøjagtig det der findes i drømmene hos andre. MT09 er nemlig helt sin egen, og noget ekstrem i sin udfoldelse. Det vil nogen elske, mens andre vil elske at hade den. Den er nemlig enten – eller på mange områder.

Motoren i MT09 er en drøm for dem med massiv motorcykel-erfaring. Den er særdeles stærk og eksplosiv. Kræfterne er altid rigelige og momentet næsten skræmmende

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder