Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Den er et bæst

Tommy Rønn
11/05-2008 kl. 02:29

Efter flere hundrede kilometer på bane og vej, er konklusionen klar. Det er endnu ikke lykkedes undertegnede at magte raketten til fulde når indsprøjtningshusene åbnes helt i de lave gear. ZX10R en den vildeste tohjuler vi endnu har prøvet.

200 ram-air heste trækker som er fanden løs. ZX10R er udstyret med det fineste indenfor styrdæmpere ved levering. Öhlins SD121 er det bedste penge kan købe, og ZX10R er blandt ganske få motorcykler der faktisk har brug den slags ekstra for at være kørbar.

Andet gear rækker et pænt stykke over de 200 km/t, men det ignorerer ZX10R og løfter gerne næsen ved tyske motorvejshastigheder. Forhjulet har ikke rigtigt fat i underlaget under fuld acceleration før midt i 3. gear hvor uret viser tæt ved 250 km/t.

ZX10R er ikke så momentstærk som den nye Fireblade, men det mærkes ikke. En råtunet 1000 kubik motor disker op med så megen kraft at det virker voldsomt og overflødigt. Desuden forsvinder motorernes små forskelle i mængden med så megen power til råd

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere