Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

De bedste styrthjelme

Undertegnede har brugt et utal af hjelme, men tre skiller sig ud

Tommy Rønn
01/10-2009 kl. 09:00

Gennem mængder af år som motorcyklist, mange som testkører, en del som roadracer i Danmark, ja sågar en tur omkring VM Endurance roadracing, har jeg naturligvis prøvet langt flere hjelme end flertallet. Tre af disse har fået en særlig stjerne.

Den første hjelm jeg virkelig kom til at elske var AGV Q3. Det var den første AGV med skjulte visirbeslag og datidens topmodel. Hjelmen købte jeg i 1996 og den fulgte mig gennem ca. 3 år. Denne hjelm var ikke alene i MC garderoben, men det var altid den jeg valgte når jeg skulle køre.

Efter datidens standard var hjelmen relativt dyr. Men den var med garanti den mest støjfrie, ihvertfalt monteret på mit hoved. Denne hjelm har en speciel stjerne, da den fulgte mig til min første roadracing sejr. Da jeg havde slidt hjelmen op, søgte jeg en ny, men da var Q3 udgået, og de nye AGV hjelme var ikke samme høje kvalitet.

Da jeg senere skulle deltage i MC 600 Challenge, fik jeg et tilbud om at køre med Shoei. Modellen XR1000 påstod importøren C-Reinhar

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder