Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

De bedste dæk

Intet er bedre i Danmark en de moderne sportstouring dæk fra diverse producenter. Vi tester Bridgestone T30

Tommy Rønn
19/07-2013 kl. 14:00

På en 2 dages tur rundt i Danmark, valgte Bridgestone at præsentere de nye T30 dæk for den danske presse. Motorcyklerne til formålet var Honda VFR 1200 Crosstourer, Honda CBF1000 FA, Honda CB500XA og Yamaha FZ8 A.

Sportstouringdæk er perfekte til vores danske klima. Den altid gode vedhæftning ved kulde og regn, gør denne type dæk til det optimale valg for flertallet. At sportstouringdæk ydermere er mere holdbare end f.eks sport og racingdæk er yderligere en fordel.

Sports og racingdæk er næsten umulige at holde varme i Danmark, når der køres i offentlig trafik. Derfor er vedhæftningen oftest bedre på sportstouringdæk, uanset motorcykeltype de er monteret på, når søndagsturen skal køres. Kort og godt, i Danmark bør flertallet benytte sportstouringdæk.

Der er ikke stor forskel på nutidens sportstouringdæk fra de forskellige producenter. Oftest er dækvalg mere religion end egentlig fornuft. Faktisk har vi, og andre medier, svært at mærke forskel på de moderne sportstouringdæk fra produce

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder