Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Bridgestone S20 – Så gode er de

S20 fra Bridgestone er sportsdæk i forbrugerklassen

Tommy Rønn
06/04-2012 kl. 15:45

Normalt, når der vælges sportsdæk til danske motorcykler, ender sammensætningen med livsfarlig kørsel på vores kolde vejnet. Dette skyldes at normale sportsdæk skal være varme for at fungere, en varme der ikke kan opbygges en normal dansk morgen hvor temperaturen ofte ligger under de 10 grader, og den kolde dug stadig indhylder landskabet.

Derfor udsættes det sportsglade publikum ofte for livsfarlige ups´ere når det mest sportsglade gummi vælges. Køres på bane er det lettere at opbygge varme i motorcyklens fodtøj, men på landevejene er det forbundet med livsfare at køre så aggressivt så sportsgummi bliver smidig og lækkert.

Netop grundet varme-problematikken, får flertallet langt mere ud af et sæt gode sports-touring-dæk, end de regulære sportsdæk. Sports-touring-dæk har nemlig bedre vedhæftning ved lave temperaturer end de rene sportsdæk.

Noget dækproducenterne kan gøre for at forbedre vedhæftningen ved lave temperaturer, er at højne silica indholdet i dækket. Dette er en besværlig o

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder