Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW får massiv konkurrence

KTM ryger ret i struben på BMW R1200GS

Tommy Rønn
05/12-2013 kl. 16:30

BMW R1200GS har gennem mange år sat standarden for forbrugerne, når eventyrmaskine skulle vælges. Men nu melder KTM sig på banen som seriøs konkurrent. Mange mærker har tidligere forsøgt at drille BMW i dette segment, uden succes. KTM er første reelle udfordrer.

Karisma og forelskelse

At udfordre en gennemført, og nærmest perfekt motorcykel, er ikke nogen let sag. Alligevel virker det som om KTM magter opgaven. KTM bruger nemlig beskidte kneb. Når motorcykler bliver alt for perfekte, mister de ofte den rå tiltrækningsevne. Lidt som når vi journalister kårer Toyota som en perfekt bil, men mange fravælger Toyota grundet manglende karisma. Denne egenskab kan BMW R1200GS også have på nogle forbrugere. Perfekt, men uden kant. Det beskidte kneb fra KTM hedder upoleret kant og forelskelse.

Netop karisma og kant har KTM magtet at bygge i deres Adventure 1190. Den er en maskine der er svær ikke at elske. En motorcykel man konstant har lyst til at motionere. En motorcykel man gerne viser frem.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder