Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

BMW F800GS Adventure

Parforholdet der konstant blev bedre over tid

Tommy Rønn
13/07-2013 kl. 16:30

Konklusionen er klar, efter en hel uge på BMW F800GS Adventure, endte den store maskine med at imponere på flere områder, mens de knaster den startede med at fremvise, skulle vise sig at være blivende.

BMW F800GS Adventure er lavet til de mange globetrottere der vil køre klodens veje, gedestier og regulær ørken tynd. Den har mange af kvaliteterne der kan gøre dette mulig, men også skønhedspletter der kan give 800GS Adventure alvorlige fjender.

Når der køres offroad, er det ikke skidt for føreren at kunne nå underlaget, hvis kørslen bliver vel spændende. Med et meget bredt sæde, der ydermere er placeret overdrevet højt, er det at kunne nå jorden kun beskåret de få. Normal sædehøjde er 890 mm, og et specielt lavt sæde tilbyder 860 mm sædehøjde.

Højt placeret sæde er ofte intet problem, men da F800GS Adventure benytter et bredt sæde, vanskeliggøres det at nå jorden yderligere. Når BMW samtidig har placeret de mange liter benzin helt oppe under sædet, bliver maskinen toptung, og den der v

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder