Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Billigt guld

Eksakt som med guld, findes der dyre og mindre holdbare, samt det billige meget robuste. Denne Kawasaki er 8 karat smuk robusthed. Kawasaki inviterede på testtur så vi kunne prøve

Tommy Rønn
27/11-2008 kl. 22:00

Danmarks storsællert, Kawasaki ER6, som gennem de seneste konstant har placeret sig i top 5 på salgsstatistikkerne, er gennemfornyet til noget helt unikt. Rigtigt mange vil komme til at elske denne motorcykel.

Den tidligere havde få svagheder, men nogle var der dog. Finish var ikke toppen, så svejsninger og plast ikke tilhørte vanlig japansk standard. Stellet var til den bløde side, hvilket mærkes når den blev presset af en erfaren chauffør og affjedring var mere til touring end leg og sport. Resten ved den tidligere maskine var dog til topkarakter.

2009 ER6N er en helt anden maskine end tidligere storsællert. Den er ikke blevet ringere på nogle punkter, kun bedre eller som minimum eksakt så god. Hele maskinen er faktisk ændret, så både karrosseri og motor har fået den store tur gennem Kawasakis udviklingsafdeling.

Finish er nu i top. Svejsninger ser nydelige ud og plastic omkring maskinen er mere gennemført, så samlinger passer som fod-i-hose. At plasten er pænere forarbejd

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder