Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Billig super-italiener

Italienske motorcykler har altid været forbundet med høje priser, men denne verden ændrer sig i 2009, hvor Benelli introducerer er kraftig multikunstner til regulær lavpris

Tommy Rønn
20/03-2009 kl. 22:08

Benelli går en lys fremtid i møde, hvis altså de danske forbrugere reagerer som forventet, på prisfornuftig charmetrold optimeret mod fornuftskørsel, med masser af italiensk temperament.

TRE-K med 899 kubik, er motormæssigt noget mindre end den TRE-K model vi hidtil har haft her i landet. Den tidligere TRE-K på 1130 kubik kostede 210.000 kr. men denne nye model lander på 129.995 kr. Den kan altså sælges til en pris som Kawasaki Versys og Honda Transalp. Ja endda billigere end Yamaha TDM 900.

Trods det faktum med den lave pris, er Benelli TRE-K, på papiret, langt stærkere og mere moderne end konkurenterne.

Og den med, på papiret, holder i praksis. TRE-K 899 er en hylende sjov maskine at køre i hverdagen. Det virker helt uvirkeligt at denne fornuftige pris tilbagebetales med så megen køreglæde.

Motoren er adopteret direkte fra den lille TNT model. En vaks streetfighter med 120hk, så på dette punkt slår T-REK 899 konkurrenterne med flere længder.

Kørestillingen er eksakt som vi

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder