Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Betalbar bæst

Aprilia RSV4R for fuld kraft trods startproblemer

Tommy Rønn
11/03-2010 kl. 09:00

Aprilias nye V4 racere tog os med storm fra første møde. RSV4 Factory er en skøn pakke for den meget erfarne, men den viser først kvaliteterne rigtigt frem på de lukkede baner. Derfor ventede vi med spænding på den mere gadevenlige version RSV4R.

RSV4R lod vente temmeligt længe. Et startproblem med plejlstænger, fra en 3. part leverandør, i forkert legering, gav motorproblemer på de første modeller. Denne fejl er nu rettet og motoren er nu i toptrim. Eksakt som på RSV4 Factory.

Vi har været på Cartagena racerbanen i Spanien, hvor vi har kørt RSV4R. Det var ikke en egentlig test, men mere en fremvisning af maskinen. Vi fik dog tid nok i sadlen til at kunne danne os de første indtryk. Vi vil ikke gemme på fakta, Aprilia går en lys fremtid i møde.

Motoren er eksakt som på Factory. Det betyder brutalt træk, specielt i bund og mellemområde. RSV4 maskinen er et enten-eller bæst. Enten trækker, eller motorbremser den. Den skal køres med et fintfølende håndled på gasarmen, hvis kørslen ska

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder