Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Amerikansk racer-konge

I offentlig trafik kan de vilde 600 supersport maskiner, godt glemme at følge med, når denne potente amerikaner melder sin ankomst. Den er let som få og har power i uanede mængder, og så styrer den fortryllende

Tommy Rønn
14/08-2008 kl. 05:06

Vi har som de første testet den nye Buell 1125R i den danske trafik, og må sande at vi er voldsomt imponerede. At det har været muligt for Buell at implementere så meget Harley sjæl og karakteristik, i en rendyrket racer er en utrolig bedrift.

Vægten er så lav at de japanske superbikes må se misundelig til når denne agile raket suser omkring hjørnerne. Med 170 kg er den lettere end flere 600 kubikkere, trods en slagvolumen på næsten det dobbelte. På et punkt er alle de skævøjede adskellige længder bagude, og det er råt træk fra kælderen. Denne store V2 maskine er ondskabsfuld grov i sin måde at trække på.

Det er ikke de 146 hk, der gør den voldsom, men det gigantiske momentet. Momentet melder sig stærkt fra få omdrejninger, så bykørsel i første gear næsten er en umulighed, uden projektet foregår på et hjul. Det er omvendt nødvendigt et bruge første i byen, da maskinen først kører rent uden hoppen ved ca. 40 km/t i startprogrammet, grundet en regulær racer-gearkasse med lange gear.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder