Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Årets bedste streetfighter køb

Fornuftig pris, veloplagt motor og gode køreegenskaber gør udfaldet

Tommy Rønn
19/09-2013 kl. 15:30

Kawasaki Z800 er tidens bedste streetfighter køb. Den er vel tung sammenlignet med konkurrenterne, men vægten er godt fordelt. Motoren er en sand perle, der arbejder godt og næsten uden vibrationer, og så er den prisfornuftig.

Det første der rammer en når Z800 fra Kawasaki mødes, er det agressive design. Ingen er i tvivl om Z800 mener det, når den træder frem i lyset. Designet er noget streetfighter-ombyggerne kun kunne drømme om for bare få år siden.

Det agressive design ødelægger ikke køreegenskaberne eller komforten. Trods et så ondt udseende, sidder man godt på Z800, og komforten er noget man kan leve med i timevis. Selv sæde og benstilling er som det bør være på en rimelig komfortabel motorcykel.

Finish er mesterklasse. Hvor er det dejligt at se detaljer som Z præget i sædet. Baglygte udformet som to gange Z. En lækker bagsvinger er altid skøn at nyde, og det samme er justerskruer, når de findes over alt. Denne maskine kan rigtig tilpasses den enkelte ejer.

Motoren er

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder