Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

100% vandtætte støvler

Daytona Strive GTX - Ingen vand - Mange penge

Tommy Rønn
12/01-2014 kl. 17:15

Vi har prøvet et par Daytona Strive GTX støvler. Daytona er populære i Danmark, og Strive GTX er deres nyeste model i sports-touring kategorien. Altså en støvle til normale hverdagsmotorcyklister.

Strive GTX er ifølge Daytona 100% vandtætte. Den information har vi tidligere fået fra støvleproducenter, uden den holdte vand, men noget tyder på Daytona har ret i deres information. Se video herunder.

Vi kom nemlig gennem testen uden våde sokker, trods ret så drastiske forsøg på at modbevise Daytonas påstand om vandtæthed.

Blød og lækker

Støvlen er blød og lækker. Daytona har enddog brugt kængurulæder på nogle områder for at gøre den så blød som absolut mulig. Det mærkes, for selv som nye er der ingen generende stivhed i Daytona Strive GTX.

Alle de rigtige beskyttelser er monteret i Strive GTX. Ankelled både yderst og inderst. Stiv hælkappe og hård skal over tæer. På sikkerheden er der altså intet at komme efter på Daytona Strive GTX. Kun de regulære sportsstøvler er mere sikre end Strive

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder