Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Varme minder fra en kold tur

MagaCin hjemvendt fra Andalusien

CO
26/01-2015 kl. 11:46

Magacin’s vinter-tur til Andalusien i det sydspanske var for ganske kort tid siden en nært forestående begivenhed deltagerne med forventning så frem til, men er nu konverteret til en turberetning med et hav af historier lagret i hukommelsen.

Forudseende rejsedeltagere havde allerede inden afgang fra vinterkolde dannevang oprettet en facebook gruppe med det formål at lære hinanden at kende, hvilket bevirkede at selskabet meget hurtigt fremstod som en sammentømret enhed hvor snakken og kammeratelige drillerier flød i en lind strøm.

Uforudsete omstændigheder satte sit fingeraftryk på arrangementet, men INTET stopper en dansk motorcyklist som har sat sig for at tilbringe nogle dage på motorcykel i selskab med ligesindede.

Forventninger om solskin, skyfri himmel og +20 grader over sydspanske kurverige veje, blev erstattet af alternative ruter kørt lige under en usædvanligt lav snegrænse, og kørsel på underafkølede veje gav samtlige deltagere mulighed for lejlighedsvis at mærke dækkene mist

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder