Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: En finurlig oplevelse

MagaCin har prøvet Biker Motel Copenhagen (nu med video)

Tommy Rønn
22/08-2016 kl. 17:00

På motorcykel til hovedstaden uden fyldt bankbog, samt et ønske om at møde ligesindede. Hvordan klares den bedst? En oplagt mulighed er det nye Biker Motel Copenhagen, beliggende i Valby.

Med pris på sølle 400 kr. for et “enkeltværelse”, og 525 kr. for et “dobbelt værelse” tilbyder Biker Motel Copenhagen overnatning hvor de fleste kan være med, og stadig have lidt mammon i overskud til et par pilsnere gennem aftenens hygge.

MagaCin har i weekenden prøvet dette nye koncept til motorcyklister, og finder projektet dejlig afslappet. Glem alt om overdådig luksus på Biker Motel Copenhagen. Her medbringer man selv sengetøj. Dyner, puder og box-senge er på plads, men sengetøjet skal medbringes. Med mindre man vil betale 125 kr. for leje af sengetøj og håndklæde.

“Værelserne” er slet ikke værelser, men containere. Der kan vælges mellem dobbelt og single, hvor containeren indeholder det valgte antal senge, dyner og puder. Desuden er containerne udstyret med lamper, bord lavet af amerikanske pal

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere