Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sri Lanka på MC (Del 3)

En snottets bekendelser (Del 3) - Løveklippen

Gunnar Skrydstrup - Foto: MC Asien og G. Skrydstrup
20/03-2018 kl. 15:00

Næste dags mål var en af Sri Lankas helt store turistmagneter, Sigiriya. Det er en cirka 200 meter høj klippe, som står for sig selv og rager op i landskabet. Den blev udnyttet som fæstnings- og tempel-sted allerede flere århundreder før vor tidsregning, og den bliver kaldt Løveklippen, fordi der på et tidspunkt et stykke oppe blev lavet en indgang, som var formet som en løve. 

Dagens hovedprogram var en tur op til toppen, som er flad, og som i tidligere tider rummede en del bygninger. Ifølge Villads var der foruden den almindelige sti 1.000 trin op, mens en lokal mand, der allerede helt nede i nærheden af parkeringspladsen på en meget irriterende måde prøvede at score nogle penge ved at forsøge at støtte og skubbe mig bagpå, forsvarede sin irriterende opførsel med, at der jo var 1.200 trin op, og at han bare ville hjælpe, fordi det nu engang var hans job. Da mit humør og generelle tilstand ikke var blevet bedre af, at forkølelsen var blevet suppleret med ondt i halsen, fik han noget

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder