Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sri Lanka på MC (Del 2)

En snottets bekendelser (Del 2) - En blandet forsamling

Gunnar Skrydstrup - Foto: MC Asien og G. Skrydstrup
16/03-2018 kl. 12:00

Da vi mødes den 15. om aftenen viser det sig, at gruppen består af 11 plus MC Asien-boss Villads. Som normalt på den slags ture en blandet flok. Men i modsætning til, hvad jeg tidligere har oplevet, er der ikke alene tale om stor aldersmæssig spredning fra 26-72 år, men også om flere nationaliteter. Vi var 8 danskere, heraf to ægtepar – et i sølvbryllupsalderen (Vibeke og Lars fra Struer) og et meget berejst par efterlønnere (Else og Niels fra Odense) – som delte hver sin Enfield 350. Hertil 4 ”enlige”, Johnny og Martin fra Thisted og bekendte af Vibeke og Lars, Jonas fra Frederiksberg og undertegnede, der kørte på hver vores mc fra 250 til 650 kubik.

Den planlagte rute

Internettet kender ingen grænser, så Villads og hans MC Asien havde foruden os danskere tiltrukket en 68-årig finne, Hans, nordmanden Nicolay fra Bergen og så Tanya fra New York, en 41-årig sygeplejerske, der som barn kom til USA med sine forældre fra Ukraine. Nu er der ikke meget østeuropæer over hende og spurgt om,

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder