Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rejse: Uden turplan. Dag 8

Den som ej tanker i tide før bjerget, må trille ned

Mathias B. Høj
18/12-2017 kl. 11:20

Vejret artede sig noget pænere denne dag, så jeg besluttede at blive en dag mere. Også for at slippe for at skulle pakke igen.

De veje der så mest krøllede ud, blev udvalgt og en destination blev et bjerg i området. Ben havde ikke løjet – der var virkeligt malerisk. Vejenes tilstand varierede meget.

MC ture gennem især det tidligere Østtyskland har givet mig en usund interesse for forladte steder. Særligt bunkere, fabrikker og industriområder, hvor jeg synes det er vanvittigt spændende at snuse rundt og se på det gamle maskinel, malingen der skaller på væggene og det generelle forfald. Historiens vingesus og den slags. Og forladte steder er der også masser af i Frankrig. Så det i hvert fald ud til.

Stedet hvor dette billede blev taget, var dog alligevel ikke helt forladt. Ikke langt tid efter jeg havde taget billedet, kunne jeg høre aktivitet i bygningen. Og så var det noget med at hoppe på Hondaen og komme afsted i friskt tempo. For det var egentlig ikke fordi der manglede s

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder