Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rejse: Uden turplan. Dag 7

Skybrud og dårlig navigation ændrer destination

Mathias B. Høj
14/12-2017 kl. 11:59

Baton Rouge er en god base med fede MC-veje til fri leg i nærheden. Men jeg synes jeg måtte se at komme videre – især nu hvor der tilmed var nyt dæk til at gøre det hele lidt mere underholdende. De værste tømmermænd blev holdt på afstand med Samarin og en solid morgenmad. Planen var vag som vanlig – kør mod syd. Jeg kiggede på min GPS og prøvede at spotte områder, hvor vejene så tilpas krøllede ud.

Ben anbefalede Vogeserne i Nordfrankrig. Det er et mindre bjergområde, der ligger tæt på grænsen til Tyskland. Da min egen plan ikke umiddelbart var mere detaljeret end ”videre”, tog jeg imod anbefalingen. Han skrev endog en god rute ned til mig med byer som jeg skulle køre efter.

Det viste sig at blive en rigtig flot tur, med masser af bjerge og kørsel ved siden af Moselfloden, med vinmarker på hver side.

Men man kunne med det samme mærke på asfalten, når grænsen til Frankrig var passeret. Så var det som om det igen blev tydeligt, hvorfor så mange kører rundt på langbenede touringmaskin

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder