Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rejse: Uden turplan. Dag 5 & 6

Gaffa to the rescue

Mathias B. Høj
12/12-2017 kl. 18:37

Den næste dag dedikerede jeg til Ardennerne. Især den Luxembourg'ske del. Det område startede ca. ti minutters kørsel fra Baton Rouge. Jeg kender området en smule fra en tidligere tur med andre motorcykelfolk. Luxembourg har generelt rigtig gode veje (og rigtig billig benzin), så det er let af have sjov i bjergene.

For de historisk interesserede, er der også en del mindesmærker fra 2. Verdenskrig, samt borge, klostre og kirker fra ældre tid.

Nogle af borgene er dog ikke til at komme ind i, så de obligatoriske turistbilleder må forrettes udenfor en lukket port. Læg mærke til, at solbrillerne er sat sammen med gaffa i den ene side. Man er ikke rigtigt på MC-tur før et eller andet er lappet med gaffa.

Og apropos gaffa: før turen fik jeg monteret en Scottoiler på min maskine. Der er ikke centerfod på, og desuden har den tidligere ejer sat en fin, men vældig upraktisk, Rizoma kædeskærm på. Så man kan klare 10-15 cm kæde af gangen med kædespray, før man skal have baghjulet drejet.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder