Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rejse: Uden turplan. Dag 3

Vejene i Weser-området er gode - når de ikke er oversvømmede

Mathias B. Høj
09/12-2017 kl. 08:28

Jeg besluttede mig for at tage en dag mere i Weserberg, men ikke på det lugtende hotel. Dog er det også noget bøvl at pakke alle sine ting ned for at køre til et andet sted, så i mit stille sind besluttede jeg, at det skulle komme an på morgenmadsbuffeten. Tørre, rundstykslignende brødstykker med kun én slags ost og forskellige former for cervelatpølse. For lidt kaffe, der også var for tynd (jeg arbejder til dagligt med IT). Rimelig sløjt efter tyske standarder. Jeg pakkede mine ting og kørte.

Efter at have fundet en andet hotel, der var bedre og billigere, i Bad Pyrmont, kunne jeg endelig toure lidt uden oppakning. Dejligt at have plads til at kunne sidde på flere måder. Det var der ikke rigtigt mulighed for med den lidt for voluminøse oppakning jeg var kommet til at tage med.

Jeg ville også gerne have nydt lidt mere larm fra motoren, men en DB-killer havde sat en stopper for den slags. Ingen grund til mere kontakt med Polizei end højest nødvendigt.

Centraleuropa og i høj grad T

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder