Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rejse: Uden turplan. Dag 11

Nærkontakt med Tjekkisk politi...og myrer

Mathias B. Høj
06/01-2018 kl. 09:32

Turen op til grænsen ved Bayerisch Eisenstein var kort og kun lidt trafikeret. 

Da jeg kom ind i Tjekkiet, kunne jeg se en masse vekselkontorer. Jeg troede egentligt, at Tjekkiet havde fået Euro'er for længst. Man lærer noget hver dag. Og dengang i 2013 havde jeg ikke lært ret meget.

Jeg fik mig en kop kaffe ved en tjekkisk grænsebager. Deres udbud af triste kager og hvidt brød fyldte ca. 1/8 af butikken; resten var tomt. Kaffen var pulverkaffe og udenfor butikken var en Skodafuld tungtbevæbnede  tjekkiske grænsevagter i gang med at se på min MC. Shit! Ikke at jeg havde gjort noget forkert. Udover måske at være kommet til at placere et par remme fra sidetaskerne sådan, at det ville være ret svært for en stærekasse at fotografere nummerpladen. 

”Et hændeligt uheld, Hr. Betjent, Eders agtværdige beskytter af den mægtige Tjekkiske grænse” og lignende fedterier var jeg allerede i gang med at forberede mig på at sige. Men de gik igen med deres maskinpistoler og jeg kunne igen koncentrere m

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder