Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rejse: Uden turplan. Dag 10

Flugten fra regnen

Mathias B. Høj
03/01-2018 kl. 08:33

Jeg vågnede til den karakteristiske lyd, som bilers dæk mod asfalten giver, når der er nok vand. Eller regn i dette tilfælde. Bæ! Jeg havde satset på tørvejr det sidste stykke vej til grænsen og op i Alperne. Under morgenmadsbuffeten kunne jeg høre lyden af dårlig pop i radioen og  tunge regndryp mod vinduet. Og der var behageligt varmt og tørt i restauranten.

Men her kunne jeg ikke blive. Der var fyldt med butikker med pastelfarvet keramik og brugskunst og udsalg af Spargel (asparges), som tysken lader til at elske. Så jeg pakkede og kørte mod Østrig. Og grænsen var hurtigt passeret. Der var store kameraer over vejen og jeg havde ikke nået at købe en Vignette, som man skal i Østrig. Jeg kendte ikke vejskat-reglerne, kun bødestørrelserne, og var derfor ret paranoid. Det regnede tungere igen, så jeg kørte ind på en tankstation for at stå og drikke kaffe og købe en vignette. Kaffe og beskuelse af regn fra tankstation var efterhånden en disciplin jeg var superbruger i.

Vignetten blev sa

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder