Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rejse: Uden turplan. Afslutning

Kom så vejrguder, giv mig det værste I har! Og det gjorde de så

Mathias B. Høj
15/01-2018 kl. 11:28

Min MC-tur var ved at lakke mod enden. Jeg kunne nu vælge, at tage hele turen hjem i et hug og have en enkelt dag med familien før jeg skulle tilbage til arbejdet. Eller bide turen over i to dage og køre i solskin (vejrudsigten var blevet studeret nidkært), komme hjem, pakke ud, sove og så tilbage på arbejdet. Det blev første variant der vandt. Med option på spredte byger, som meteorologerne kalder det.

Jeg vidste, at det ville blive en lang dag, så jeg besluttede mig for så få stop som muligt. Så først kørte jeg mod Magdeburg. Her kunne jeg snildt være hoppet på en Autobahn, men fandme' om jeg gad det monotone gøgl. Så det blev hovedveje mod Lüneburg og så over Elben et sted. Detaljeret planlægning som altid. Den kvikke læser vil måske huske, at der var en del oversvømmelse. Det var stadig fremherskende, med mange bilkøer til følge. Også her lå flere veje under vand. Der var masser af omkørsler, samtidigt med at min GPS var begyndt at udvikle en sær tolkning af funktionen med at skul

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder