Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lær at køre kaotisk i Asien

Går sommerferien til rigtigt varme himmelstrøg? Der hvor trafikken er kaotisk og ingen bruger hjelm? MagaCin guider dig til trafikkulturen – eller mangel på samme – i lande som Thailand, Indien og Indonesien. Guiden er udarbejdet på baggrund af personlig erfaring med ca. to års kørsel i de nævnte lande, og er på ingen måde officiel.

Mathias B. Høj
05/06-2017 kl. 09:24

Rejser i lande som Indien, Thailand, Malaysia, Vietnam, Laos og Indonesien byder på mange oplevelser. Og der er meget vundet ved at vælge tohjulede køretøjer, frem for taxi og turistbusser, når man kommer lidt udenfor storbyerne. Klimaet sørger også for, at man sjældent kommer til fryse – medmindre der er tale om deciderede bjergdestinationer.

Trafikken adskiller sig væsentligt fra den trafik vi kender i Nordeuropa. Så det er godt at være forberedt på, hvad du særligt skal holde øje med. MagaCin viser dig de vigtigste, uskrevne regler i trafikken, som det er vigtigt at kende. Også selvom du måske kun er passager.

Trafikflow, ikke trafikregler

Den største hurdle for nybegyndere på tohjulere i Asien, er den mentale omstilling. I nordeuropa kører vi meget regelbaseret. Højre vigepligt, hold afstand, fletteregler og den slags. I Sydøstasien og Indien skal man mere tænke trafikken som et flow, eller måske endda som vand. Der er regler, men man kører i større grad, hvor der er plads.

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder