Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

En ferie i Sauerland, Tyskland

Et super MC område, som mange danskere ikke har fået øje på

Kurt Hansen
21/01-2016 kl. 14:00

Vi er et par, der har kørt på mc de sidste 10 år. Hvert år har vi holdt ferie i uge 17, så får vi sat motorcykelsæsonen i gang. Turene har været meget forskellige, vi har kørt i Danmark, brugt 3 uger på at køre kyst til kyst i USA, vi har været i Harzen – 5 forskellige steder og 3 gange i Holland.

Dette år ville vi prøve noget nyt og på mc messen i Fredericia, så vi en tysker stå med en stand og reklamere for sit bikerhotel. Vi tog en folder og gik hjem og kiggede på det og blev enige om, at vi ville prøve en tur til Sauerland. Vi har de fleste ferier fulgtes med flere bikere, og dette gør vi også på den tur. Vi er 3 motorcykler og 5 personer af sted. Vi kører 2 personer på en suzuki intruder 1800 classic.

Vi kan godt lide at have god tid på vores ture, så vi tager en overnatning på vejen ned og hjem. Der er ca. 800 km fra vores hjembase og til Hallenberg. Vi har en god tur derned med både kørsel på motorvej og landevej, en god kombination for os.

Vi ankommer til Landgasthaus ”Zum wil

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder