Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha MT10 – Første danske test

The Dark Side i rampelyset (nu med video)

CO
11/05-2016 kl. 15:00

Navne som Yamaha MT03 og MT01 er ikke ukendte for motorcykel nørder, og undertegnede var fuld af begejstring da en af kammeraternes MT01 i sin tid nu og da skulle prøvekøres.

Konceptet med groft sagt at kyle en stor Yamaha Wild Star cruiser V-twin i et mere sportsligt stel monteret med moderne affjedringskomponenter osv., var intet mindre end genialt når man ønskede at kreere en motorcykel med karakter. MT01 var og er en model som delte vandende og skabte heftige menings udvekslinger, hvor nogle anså modellen for overflødig, grim og allerede fra barnsben forældet, hvor andre nød den solide potente musik fra de dobbelte udstødninger under sædet, når de to store propper i V motoren fik noget at leve af.

MT modelserien er i dag bredere målrettet end den hedengangne MT01, og producenten har med held markedsført og fasttømret en helt egen MT identitet.

Både MT07 og MT09 er globalt hædret med en række priser, ivrigt berømmet og fremhævet blandt klodens motorcykeljournalister, men vigtigst a

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Lås op nu
og få adgang til hele artiklen

  • Se alt indhold på MagaCin
  • Se videoen i fuld længde
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder