Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Yamaha MT07 prøvet

En regulær rival til Kawasaki ER6

Webmaster
11/02-2014 kl. 12:00

De første har nu været ude og køre den nye Yamaha MT07. Vores kolleger fra England og Amerika, David Morcrette og Roland Brown, har nu bugt en dag i sadlen på den nye Yamaha.

Begge er de enige om Yamaha MT07 er let og agil. Motoren er ikke noget kraftværk, men kraftig nok til nogen sjov i gaden. Den kan faktisk løfte forhjulet i 1. gear på gassen alene. Når motoren første gang startes, er lyden noget tynd, men når først der kommer gang i gryden lyder den frisk, snerrende og veloplagt.

MT07 føles meget lettere end mange andre motorcykler. Faktisk så let så den i bymiljøet næsten føles som en trædecykel, når man kommer fra andre maskiner, ifølge David Morcrette. Noget de mindste og nybegynderne utvivlsomt vil værdsætte.

Siddestilling og højde er meget som på Kawasaki ER6. Vidende at motorydelse og udlægning også er meget som på en Kawasaki ER6, er Yamaha MT07 mere en ER6 konkurrent, end en mini Yamaha MT09.

Bremserne er de to herrer ikke helt enige om. David Morcrette mener forbremsen b

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder