Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Zero DSR leverer 146Nm

Miljøvenlig motorcykel med gigantisk overarm

CO
06/11-2018 kl. 06:00

MagaCins testkørere har ved flere lejligheder kørt test på elektriske motorcykler, og vi må konstatere at det vi en gang lidt sarkastisk omtalte som føntørrere på hjul, med tiden har udviklet sig til rigtigt kapable og faktisk også ganske velkørende køretøjer.

Den grønne debat om forbrændingsmotorer vs. elektrificering er for omfattende til at komme ind på her, men vi må konstatere at industrien for elmotorcykler er i imponerende vækst, hvor vi ser en  jævnlig  tilgang af nye håbefulde producenter.

Nogle af de problemer industrien traditionelt kæmper med, er batteriernes ydeevne og kapacitet, samt det evigt tilbagevendende spørgsmål om opladning. Der forskes intenst på disse områder, og vi ser efterhånden ret hæderlige resultater på den front.

Udviklingen smitter tydeligt af på elmotorcyklerne fra den amerikanske producent ZERO, der siden starten i en garage i Santa Cruz – Californien, har udviklet sig fra at være en passioneret idé til en respekteret spiller på motorcykelmarkede

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder