Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Saphe til Mc giver sikkerhed

Advarsel om fartkontrol, stillestående trafik, tabt gods og ulykker

CO
06/07-2018 kl. 14:55

Hvad er Saphe

Her på matriklen har køretøjerne siden julegave uddelingen sidste år, været udstyret med hver sin lille gadget ved navn Saphe, som fuldt lovligt kan medbringes under kørsel.

Saphe er navnet på en lille “sladrehank” eller trafikalarm-gadget, som medbringes i eller på køretøjet og forbindes via bluetooth til en app for Android og/eller IOS på mobiltelefonen.

Saphe fungerer i et netværk med Fartkontrol.nu, og de ifølge producenten + 400.000 danske brugere som har enheden installeret.

Udover data fra Fartkontrol.nu, byder enheden til bil på mulighed for via trykknapper at indrapportere fartkontroller, stillestående trafik, tabt gods, ulykker og andre uhensigtsmæssige trafikale situationer.

Saphe Mc til venstre, og versionen til bil til højre.

Man kan argumentere for at Saphe er unødvendig hvis hastighedsgrænserne overholdes, men alarmer vedr. stillestående trafik, køretøjer parkeret i nødsporet, tabt gods, vejarbejde osv., er ofte meget praktiske og sikkerheds befordre

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Se hele videoen
  • Deltag i konkurrencer
  • Prøv den 1. måned GRATIS
  • Opsig når du vil

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG herunder