Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Prøvet: Lækker H-D Road Glide Limited

Komfortabel kæmpe med ny teknik og sikkerhed

Mathias B. Høj
05/10-2019 kl. 05:18

I rækken af komfortable langtursmaskiner med masser af plads ligger Harley-Davidsons Road Glide centralt placeret. Og selvom designet er klassisk inspireret, har Harley-Davidson alligevel formået at få sneget lidt ny teknologi ind, uden at det går ud over dét særlige, som Road Glide og Street Glide kan. Nemlig den fede langtursfølelse, hvor man sidder som vejens konge til lyden af Milwaukee-Eight motorens dybe buldren. Så det var med en forventning om, at selvom testturen var lang, var det ikke noget at få ondt i røven over. Forstået sådan helt bogstaveligt. Som man næsten kan se på Harley-Davidsons store rejsemaskiner, sidder man så godt og komfortabelt, at man ikke rigtig kan lade være med at få medlidenhed med bilisterne.

Høj komfort

Det første, man skal vænne sig til, er motorcyklens vægt. Under kørsel er det som sådan ikke noget, man bemærker – mere om det senere – men ved parkeringsmanøvrer er det en tung maskine at bakse rundt med. I hvert fald indtil man har fundet dens ty

To view the full article you must subscribe or buy access to this article
  • MagaCin Adgang  —  DKK 29,00 / måned with 1 måned free trial

Faktureringsoplysninger

Danmark

Din ordre

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal DKK 0,00
Order Total DKK 0,00
  • Reepay Checkout

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

 
lock

Få adgang til hele MagaCin

  • Se alt indhold
  • Deltag i konkurrencer
  • Opsig når som helst

FØRSTE MÅNED

GRATIS

Herefter 29 DKK./måned FÅ ADGANG

Denne side bruger cookies

Læs mere